Over Cirque du Sante
Een bijzondere avond over gezondheid in een nog bijzondere setting: Het Circus!

"Cirque du Santé, gezondheid met een lach" is een initiatief van Jacques Lardenoy, de man achter Selnature Keltisch zeezout. Sinds twee jaar is hij met Selnature sponsor van het sympathieke Kerstcircus in Etten-Leur wat elk jaar tijdens de Kerstvakantie haar tenten op slaat aan het Brabantpark in deze West Brabantse gemeente. 

Met deze "voorstelling" die nog nooit is vertoond wilt Lardenoy niemand overtuigen om zijn of haar levensstijl of visie te veranderen, maar juist informatie  gunnen door een drietal landelijk bekende sprekers uit te nodigen die hun "healthy sporen" al ruimschoots hebben verdiend in de wereld van gezondheid. En wat zo leuk is aan deze sprekers: ze willen niemand overhalen maar alleen hun kennis en verhaal delen zodat jij er mee kan doen wat je wilt. 

Tijdens deze avond, die overigens om 19.30 zal beginnen, zullen de sprekers  Juglen Zwaan, Nienke Tode-Gottenbos en Ralph Moorman in een soort van interview stijl hun verhaal vertellen, waar natuurlijk ruimte zal zijn voor interactie met het publiek.

Tsja, een serieus verhaal.....maar dat lachen ook gezond is weten we. Daarom hebben we als  gastvrouw en presentator van deze avond de van TV en theater bekende Christel de Laat weten te 'strikken'. Zij zal op serieuze, en dan weer gezellige en Bourgondische wijze de avond in goede banen leiden.  

Tijdens de pauze en na de voorstelling zullen de boeken van de sprekers te koop zijn tijdens onze Petit Marche, een kleine gezondheidsmarkt. Hier zullen een aantal kramen gevuld zijn door de partners van het Cirque du Santé zodat u kennis kunt maken met de verschillende manieren van gezondheid. Natuurlijk is de bar de gehele avond geopend waar u bij de BabesCoffee, die met schitterende Italiaanse Barista Tuk-Tuks,  biologisch Food & Drinks kan bestellen.

Via onze facebookpagina (die u natuurlijk mag 'liken') blijft u op de hoogte van dit speciaal evenement op 7 januari 2017! 
Sorteren op:
Weergegeven:
Chokay pure chocolade met gebrande amandelen, gezouten met Fleur de sel
Pure Chocolade, met een bite van het Keltisch Fleur de sel!De poolster aan onze pure chocoladehemel..
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1