Model: 3010
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 30,95
Excl. BTW: € 25,58

HELAAS ZIJN DEZE UITSTEKENDE ZOUTMOLENS TIJDELIJK NIET VOORRADIG 

Deze Perea zoutmolen van Blomus is een must have voor het op smaak brengen van al uw gerechten met ons Keltisch zeezout. Deze molen is zeer geschikt voor het Keltisch zeezout, maar ook voor andere (zee)zouten, peperkorrels en specerijen *.

Staat u graag in de keuken?
Dan weet u als geen ander dat zout, peper en kruiden onmisbaar zijn om gerechten net een beetje meer smaak te geven. Deze fraaie zoutmolen van Blomus is dan ook onmisbaar voor elke Keltisch zeezout liefhebber. U kunt de zoutmolen gemakkelijk vullen door het maalmechanisme van het glazen potje te schroeven.  

Het design van de kruidenmolen is modern en stijlvol. Dit maakt deze zoutmolen ook heel geschikt om op tafel te zetten wanneer u gasten ontvangt.

resized%20logos/blomus-logo.jpg

 

Blomus staat al jaren bekend om haar prachtige producten die geschikt zijn voor buiten en binnen. De producten van het merk kenmerken zich door een stijlvol, innovatief en zeer gebruiksvriendelijk design. Blomus maakt van alledaagse producten, die veelal van RVS gemaakt zijn, ware designartikelen met een unieke vormgeving die jarenlang meegaan. 

Materiaal:RVS/glas/kunststof (kunststof is alleen het mechanisme om de grofheid af te stellen)
Kleur:Glanzend/transparant
Designer:Flöz Industrie Design
Diameter:6 cm
Inhoud:120 ml
Serie:Perea

* Noot: Keltisch zeezout is ietwat vochtig. Het wordt niet machinaal gedroogd maar juist door de warmte van de zon en de wind uit de zee. Gebruik in een zoutmolen kan wel. Deze Blomus zoutmolen is door ons uitvoerig getest en kan het vochtige zout goed malen. Lukt het malen niet goed genoeg dan kunt u het zout zelf drogen (bij voorkeur) in de zon of op kamertemperatuur of zelfs even in de oven. Let wel, de mineralen en spoorelementen zitten ook in het vocht. Door  het drogen zullen er wel kleine hoeveelheden mee verdampen. Ondanks dit, het blijft een zeer gezond zout en niet geheel onbelangrijk, de mooie, zachte smaak blijft behouden (bron: www.keltischzeezout.net en www.keltischzeezout.be). Voor uw gemak hebben we ook reeds gedroogd Keltisch zeezout in ons assortiment voor een kleine meerprijs.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren