Model: 3032
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 10,00
Excl. BTW: € 8,26

Beschikbare opties:

Onze nieuwe kleuren Bretagnes komen deze zomer dan eindelijk bij ons binnen. En wat waren er veel enthousiaste reacties op onze Facebookpagina toen we de komst van deze "beauties" aankondigden. We verwachten daarom ook veel belangstelling voor deze Bretagnes in verschillende Franse tinten. 

Deze zoutmolens worden graag gebruikt  in restaurants en chambre d’hotes, zeg maar de Franse B&B's. Ze malen het Keltisch zeezout namelijk uitstekend en zien er ook nog gezellig uit. Deze zoutmolens zijn tevens geschikt om als pepermolen te gebruiken en zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren maar dus nu ook in verschillende fraaie pastel tinten.

De grofheid is eenvoudig in te stellen met het keramisch maalwerk. 

In de kleuren :

  • Rood (Bordeaux) 
  • Blauw (Bleu en Atlantique)
  • Groen (Cote d'Azur en Atlantique)
  • Rose                                                                              

Op de afbeelding waar alle kleuren te zien zijn (linksboven) staan de cijfers 1-5 vermeld, behalve de donker groene "Olive". Deze cijfers corresponderen met de kleuren. 

Inhoud 95 ml.
Ø  6 cm x 11,5 cm

Materiaal : glas, kunststof, keramisch maalwerk , rvs

* Noot: Keltisch zeezout is ietwat vochtig. Het wordt niet machinaal gedroogd maar juist door de warmte van de zon en de wind uit de zee. Gebruik in een zoutmolen kan wel. Al onze  zoutmolens zijn door ons uitvoerig getest en kan het vochtige zout goed malen. Lukt het malen niet goed genoeg dan kunt u het zout zelf drogen (bij voorkeur) in de zon of op kamertemperatuur of zelfs even in de oven. 

Het zongedroogde zout hebben wij ook in ons assortiment. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren