Model: 5006
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 14,17
Excl. BTW: € 13,00

Je hormonen zijn grotendeels verantwoordelijk voor alles. Hoe je je voelt, hoe je eruitziet en hoe gezond je bent en blijft..! Daarom gebruikt het Hormoonbalansteam onder meer ons Keltisch zeezout.....100% puur zoals Moeder Natuur het bedoelt heeft. 


'Leef je leven in balans' is een compact en begrijpelijk boekje en bedoeld als eerste opstap naar een betere levensstijl, met als doel je hormoonbalans te verbeteren en herstellen. Inclusief 32 recepten en 12 korte artikelen.

Met tal van mooie Hormoonfactor proof recepten en nuttige uitleg is dit boekje, wat geschreven is door Anja van Boheemen en Regien Theuns van het Hormoonbalansteam, een geweldige opstap om puur en gezond(er) te gaan eten met het gedachten goed van de Hormoonfactor. Bij dit boekje ontvang je nu ook gratis 200 gram grof Keltisch zeezout van Selnature + een 15% kortingscode op jouw volgende bestelling bij Selnature. 

Dit boekje is in eerste instantie geschreven voor iedereen die rekening wilt gaan houden met hun hormonen en puur en gezond wilt gaan eten. Als steuntje in de rug. Met voldoende recepten om snel te leren hoe je gezond en hormoonfactor proof kunt eten. Waar heel soms gebruik wordt gemaakt van een beetje (natuurlijke!) suikers, voegen we ook vetten en/of eiwitten toe om een eventuele bloedsuikerstijging te beperken. Al schrijvende realiseerden we ons, dat dit boekje ook juist geschikt is voor anderen dan alleen voor onze klanten. Voor hun vrienden, familie en bekenden bijvoorbeeld. Voor mensen die tot nu toe nooit over voeding in relatie tot gezondheid hebben nagedacht. Voor iedereen die wakker geschud wil worden. En voor iedereen die zijn of haar hormoonbalans misschien wel wil herstellen (en waarom je dat zou willen..daar komen we ik op mijn website en in dit boekje echt wel op terug), maar ook nog net niet toe is aan echte actie.

Dit 60 pagina's tellend boekje is geïnspireerd en aangeraden door Ralph "de hormoonfactor" Moorman


Auteur
Regien Theuns en Anja van Boheemen   
Soort
Met illustraties in kleur
Taal
Nederlands
ISBN137108444289074


Review:

Eindelijk eens een heel toegankelijk boekje wat op een gemakkelijke manier duidelijk maakt wat het belang van hormonen in je lichaam is. Veel leuke en lekkere recepten die daarbij op aansluiten maken het tot een praktisch zeer bruikbaar boekje.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren