Julia Kang

Tijdens de zomermaanden op al onze boeken Géén Verzendkosten!! Vul de kortingscode "franco" in en combineer naar hartenlust....

Julia Kang is geboren in Seoul, Zuid-Korea en op 6-jarige leeftijd geadopteerd door Nederlandse ouders. Haar adoptie ervaring en daaruit voortkomend haar zoektocht naar haar identiteit en afkomst hebben een grote stempel op haar persoonlijke ontwikkeling gedrukt.Uit persoonlijke interesse naar haar geboorteland begon ze na haar VWO met een studie Koreaanse letterkunde op de universiteit in Leiden. Tijdens haar studie kwam ze erachter dat haar ware passie en talent lag in het schrijven en haar interesses in gezondheid, voeding en duurzaamheid. Nadat ze enkele jaren voor Koreaanse bedrijven had gewerkt deed ze onderzoek naar gifstoffen in de samenleving. Ze ging zich hierdoor ook verdiepen in de natuurlijke voedings-en gezondheidsleer. Ze ontwikkelde zich als deskundige op het gebied van gifstoffen en de natuurlijke eet- en levensstijl met zo min mogelijk toegevoegde gifstoffen en chemie.

Hierover schreef ze de bestseller “100% Gifvrij, slank en gezond door een natuurlijke levensstijl” die in november 2011 bij uitgeverij Nieuw Amsterdam uit kwam. Twee jaar na uitgave waren van dit boek al 24.000 exemplaren verkocht. Ze inspireerde met haar boek veel mensen met als gevolg dat veel lezers overstapten op een natuurlijke eet-en levenswijze waarmee zij voor een leven zonder gif –en chemische stoffen kozen.

In April 2013 kwam haar tweede boek uit “Natuurlijk en gezond (op)VOEDEN”. Meer informatie over haar boeken kun je op deze website vinden. Op deze site kun je ook alle filmpjes zien waarop Julia recepten en informatie geeft over gifstoffen, voeding en gezondheid.

Julia kun je uitnodigen/inhuren voor het geven van lezingen, voor diverse presentatieklussen en ze geeft ook workshops.

Sorteren op:
Weergegeven:
Natuurlijk en gezond (op)voeden, nu met 250 gram Selnature Keltisch zeezout
Dit is geen dieetboek of een opvoed boek voor ouders.Dit boek laat zien hoe je jezelf en kinderen Na..
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1