Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten, indien anders vermeld. Al onze verzendingen gebeurt in een stevige verpakking en binnen drie werkdagen (op basis van beschikbaarheid). Bij breekbare artikelen zullen wij de verzending tevens verzekeren tegen schade (dit betalen wij voor u).


Afhalen op afspraak Praktijk Nieuwe Tijd in Etten-Leur

Heeft u liever géén verzendkosten maar komt u niet aan het bedrag van onze gratis verzendservice (bestelbedrag meer dan €40,-) ? Wij bieden u dan graag de mogelijkheid om u betaalde producten op afspraak zelf af te halen bij Praktijk Nieuwe Tijd in Etten-Leur. Na het afronden van uw bestelling zullen wij telefonisch (of via mail) contact met u opnemen om een afspraak voor u in te plannen. 

Gegevens:

Praktijk Nieuwe Tijd

Geerkade 55

4871 CK te Etten-Leur

0031 (0) 76 8896616

www.praktijknieuwetijd.nl

 

Verzend- en verwerkingskosten binnen Nederland

Bij bestellingen boven € 40,- incl. BTW zijn de verzend- en verwerkingskosten voor onze rekening. Dit geldt sinds kort ook voor de bulkverpakkingen. Uw bestelling wordt verzonden met PostNL waarbij u kunt kiezen voor bezorgen op een door u aangegeven adres in Nederland (€ 5,50). Gemiddeld heeft u dan binnen 3 dagen uw bestelling ontvangen. 

 

Keltisch zeezout brievenbus verzending:

Wanneer u  1 kilo zeezout wilt bestellen dan kan dit ook met onze stevige navulverpakking die verzonden wordt in een zogeheten vacuüm verpakking. Het zeezout zal dan binnen Nederland verzonden kunnen worden tegen briefpost tarief in een vacuüm zak.

De kosten hiervan zijn € 3,50 (inclusief verpakkingsmateriaal) en geldt alleen als u één brievenbusverpakking bestelt. Let wel op dat uw brievenbus groot genoeg is voor de brievenbusverpakking. De afmetingen van onze brievenbusverpakking is A4 formaat met een dikte van 3,3 cm. Mocht u brievenbus niet groot genoeg zijn zullen bijkomende verzendkosten voor rekening van de klant zijn. Wilt u naast de brievenbusverpakking met zout nog een ander artikel mee bestellen dan worden de verzendkosten E4,95. 

 

Verzendkosten binnen België

De gratis verzendkosten voor bestellingen boven €40,- gelden nu ook voor onze Belgische klanten. Uw bestelling wordt verzonden met PostNL en BPost naar een door u opgegeven adres in België. 

 

Verzendkosten buiten Nederland en België

Bij bestellingen naar een adres buiten Nederland en België passen wij de tarieven toe die door TNT- post worden gehanteerd voor internationale pakketverzendingen. Voor verdere informatie en tarieven kunt u contact met ons opnemen.