RONDOM DE FEESTDAGEN REKENT POSTNL HELAAS EEN PIEKTOESLAG VAN CA. 0,25 CT (afhankelijk van gewicht).

Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzend- en verwerkingskosten, indien anders vermeld. Al onze verzendingen versturen wij in stevige, en waar mogelijk gerecyclede, verpakkingen. Wij streven ernaar dat u binnen twee werkdagen (op basis van beschikbaarheid) uw order heeft ontvangen . Bij breekbare artikelen zullen wij de verzending tevens verzekeren tegen schade (dit betalen wij voor u).

Afhalen op afspraak Praktijk Nieuwe Tijd in Etten-Leur

Heeft u liever géén verzendkosten maar komt u niet aan het bedrag van onze gratis verzendservice (bestelbedrag meer dan €48-) ? Wij bieden u dan graag de mogelijkheid om uw betaalde producten op afspraak zelf af te halen bij Praktijk Nieuwe Tijd in Etten-Leur. Na het afronden van uw bestelling zullen wij telefonisch (of via mail) contact met u opnemen om een afspraak voor u in te plannen. 

Gegevens:

VOF Praktijk Nieuwe Tijd / Selnature / Himalayazout.shop

Geerkade 55

4871 CK te Etten-Leur (Nederland)

0031 (0) 76 8896616

www.praktijknieuwetijd.nl

 

Verzend- en verwerkingskosten binnen Nederland (laatste update 1-1-2023)

Bij bestellingen boven € 48,- incl. BTW zijn de verzend- en verwerkingskosten voor onze rekening. Dit geldt sinds kort ook voor de bulkverpakkingen. Uw bestelling wordt verzonden met PostNL waarbij u kunt kiezen voor bezorgen op een door u aangegeven adres in Nederland. De standaard verzend- en verwerkingskosten bedragen gezamenlijk E7,39 bij een totaal gewicht van het pakket tot 23 kilo. Van 23 tot 30 kilo zijn de verzendkosten E10,45.  Gemiddeld heeft u binnen 2-3 dagen uw bestelling ontvangen.

Verzendkosten binnen België (laatste update 1-1-2023)

De gratis verzendkosten voor bestellingen boven €48,- gelden nu ook voor onze Belgische klanten. Het normale verzendtarief is voor een pakket tot 30 kilo €11,00. Uw bestelling wordt verzekerd verzonden met PostNL en BPost naar een door u opgegeven adres in België. 

Verzendkosten buiten Nederland en België

Bij bestellingen naar een adres buiten Nederland en België passen wij de tarieven toe die door TNT- post worden gehanteerd voor internationale pakketverzendingen. Voor verdere informatie en tarieven kunt u contact met ons opnemen.

beschadigde zending ontvangen?

Indien u onverhoopt uw bestelling (deels) beschadigd ontvangt dan zullen wij in principe de beschadigde/defecte producten vergoeden of opnieuw naar u opsturen. Hiervoor hebben wij wel afbeeldingen nodig van de beschadigde producten om  de schadevergoeding in werking te zetten.

U dient daarom, om aanspraak te maken op volledige vergoeding, binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw bestelling de volgende foto's naar info@selnature.com te mailen

  • 3 foto's van het beschadigde product (en)
  • foto van de verpakking, de om- of verzenddoos, met het adresetiket duidelijk leesbaar
  • foto van de binnenzijde van de verzenddoos met duidelijk zichtbaar de gebruikte beschermmaterialen zoals noppenfolie en vulpapier
Daarbij ontvangen wij graag een korte omschrijving van de beschadiging. Tevens kunnen wij u verzoeken om het beschadigde product naar ons te retourneren (op onze kosten) om onze leverancier de kans te geven  het product te onderzoeken.