Merk: Le Guerandais
Model: 1036
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 21,95
Excl. BTW: € 20,14

In deze handzame emmer zit vijf kilo fijn Keltisch zeezout van het merk Le Guerandais. Het fijn 'sel de Guérand' kunt u gebruiken in de keuken maar heeft ook de ideale korrel grootte om het als een puur tafelzout te gebruiken. Deze voordelige emmer is zeer geliefd bij onze afnemers in de Horeca. 

Het Keurmerk 'Label Rouge':

Dit Frans keurmerk, wat geaccepteerd is door de diverse ministeriële instanties van Frankrijk en Europa, staat voor een duurzame manier van oogsten van producten uit de oceaan. De gehele keten van winning is in haar geheel traceerbaar en garandeert een superieure kwaliteit. Meer over 'label Rouge' leest u hier.

Over Le Guerandais: het merk van het grootste aantal, onder één naam verenigde 'paludiers' (zoutboeren), die door hun samenwerking aan de steeds meer toenemende vraag kunnen voldoen. Daarnaast biedt Le Guerandais ook een interessante variëteit aan bijvoorbeeld gekruid Keltisch zeezout die u in onze webshop allemaal kan vinden. Zo vindt u bij ons het Sel Fin de Guérande (fijn Keltisch zeezout) met algen en biologische groenten gemengd, maar ook fraaie geschenkbuideltjes van linnen met het magnifieke Fleur de sel en het grof Keltisch zeezout er in. 


                

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren