Een bijzondere avond over gezondheid in een nog bijzondere setting: Het Circus!

                                                                 Direct tickets bestellen? Klik HIER

"Cirque du Santé, gezondheid met een lach" is een initiatief van Jacques Lardenoy, de man achter Selnature. Sinds drie jaar is hij met Selnature sponsor van het sympathieke Kerstcircus in Etten-Leur wat elk jaar tijdens de Kerstvakantie haar tenten op slaat aan het Brabantpark in deze West Brabantse gemeente. 

De sprekers van deze 2e editie van het Cirque du Santé zijn: Manuel Venderbos (oa Galileo) en Marinka Appels-Bil (oa EetPaleo en Paleo Magazine Nederland)

In het kort over de sprekers:

Manuel kennen veel mensen van het mega populaire braintainment RTL programma Galileo maar ook van al zijn andere radio & TV (camera) werk. Hij heeft het talent om zware onderwerpen luchtig en met humor te benaderen zonder dat het de ernst verliest. Hij raakt je met zijn verhaal. Een ideale spreker dus voor een avond over "Gezondheid met een lach".

Marinka is een bekende auteur van verschillende boeken en het Paleo Magazine. Ook het platform EetPaleo komt van haar hand. Ze heeft tal van opleidingen (oa Eating Psychology Coach) genoten en is hiermee de deskundige van de avond die in duidelijke woorden uitleg geeft maar zeker ook de diepte in durft te gaan. Naast de mogelijke problemen van minder goede voeding kan zij door kennis en ervaring uitleg en adviezen geven over wat voeding en levensstijl met de psyche kan doen.Over de avond zelf: 

naast onze twee sprekers zullen ook een aantal circusacts acte de présence geven en is er een "petit marché" met (h)eerlijke horeca. Natuurlijk kan je op dit marktje lekker proeven en leuke inkopen doen of je zelf laten voorlichten door de aanwezige deskundigen. 

Je leest het, het beloofd weer een meer dan complete avond te worden in een decor wat tot de verbeelding spreekt met de magie van het circus.

Praktisch en tickets bestellen:

De voorverkoop start op woensdag 1 november om 12 uur via www.selnature.com en kaartjes zijn al te bestellen vanaf slechts E15,- (excl. E 1,50 servicekosten waaronder gratis parkeren en rijkgevulde goodiebag). 

Omdat we juist ook gezinnen en speciaal de (schoolgaande) jongeren willen bereiken tijdens deze gezondheidsavond (over oa het toenemend suikerprobleem) zullen de tickets in de early bird verkoop voor de tieners slechts een tientje kosten!! (geldt tot 18 jaar en alleen icm volwassen ticket). Klik hier voor de beschikbare plaatsen. 

Hou in ieder geval onze pagina Cirque du santé in de gaten voor verdere info, filmpjes, foto's, tips en acties.

Met deze "voorstelling" die nu voor de 2e maal wordt vertoond wilt Lardenoy niemand overtuigen om zijn of haar levensstijl of visie te veranderen, maar juist informatie  gunnen door een tweetal landelijk bekende sprekers uit te nodigen die hun "healthy sporen" al ruimschoots hebben verdiend in de wereld van gezondheid. En wat zo leuk is aan deze sprekers: ze willen niemand overhalen maar alleen hun kennis en verhaal delen zodat jij er mee kan doen wat je wilt. Via onze facebookpagina (die je natuurlijk mag 'liken & delen") blijf je op de hoogte van dit speciaal evenement 

Er zijn geen producten in deze categorie.