Model: 0011
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 75,00
Excl. BTW: € 61,98

Beschikbare opties:

Tijdens deze basis workshop fermenteren door Christian Weij (schrijver van het kookboek Verrot lekker), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Hij laat je zien hoe je er in je eigen keuken, geheel Paleoproof, mee aan de gang kunt gaan en laat je heel veel proeven. En uiteraard gaan de handen ook uit de mouwen. Tijdens deze workshop starten we 5 fermentatieproducten die je thuis verder kunt laten fermenteren. We gaan groente fermenteren, kokosyoghurt en azijn maken en een gezonde soda met honing en echte bubbels starten.
 
Christian overspoelt je tijdens de workshop met informatie en recept ideeën en verteld ronduit over de geschiedenis en wat gezondheid met fermenteren te maken heeft.
 
Je gaat naar huis met:
  • Een pot zuurkool of kimchi
  • Een pot pickle’s
  • Kokosyoghurt
  • Gefermenteerde sodastarter
  • Fruitazijn


De kosten voor deze uitgebreide workshop fermenteren zijn € 75,- inclusief allerlei proefhapjes, drankjes en de door jezelf gemaakte producten om mee naar huis te nemen. Tijdens de workshop is zijn boek ‘Verrot lekker’ te koop voor € 20,- ipv de gangbare prijs van € 22,50. 

Datum:
  • donderdag  28 juni    18.30 tot 22.00 uur
  • en zaterdag 14 juli     13.00 tot 16.30 uur
De locatie is in Etten-Leur, bij Zaal Nieuwe Tijd aan de Leerlooierstraat 10F


Bron: Cook Love Share

Deze Paleoproof workshop met dé fermenteerspecialist van Nederland en België is een initiatief van Selnature en Paleo magazine.


Over Christian:

Christian Weij is fermentatie specialist, fooddesigner, landschapskok en pop-up chef. Hij is eigenaar van Pop-up restaurant Puur-e, en geeft regelmatig inspirerende kookworkshops voor kleine en grote groepen en voor professionals. Vijf jaar geleden hing hij zijn functie als creative director bij een communicatiebureau aan de wilgen om zijn passie voor lekker, echt eten te volgen en zich volledig op duurzame foodconcepten te richten.

Sindsdien wijdde hij niet alleen veel tijd aan het serveren van lekker eten, maar ook aan het onderzoeken van verschillende fermentatietechnieken. De uitkomst van die experimenten gebruikt hij bij zijn pop-up restaurant en catering activiteiten. En meer dan 140 recepten verzamelde hij in het allereerste Nederlandse kookboek over fermenteren ‘Verrot lekker’.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren