Merk: Jacques Favorites
Model: 5060
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 7,50
Excl. BTW: € 6,88

Help jij ook mee om Casa el Cardo Morado terug op te bouwen? Steun de actie voor het sympathieke stel David en Gine uit "Ik vertrek" van begin 2020. 

Een bijzondere olijfolie met een bijzonder verhaal! Deze olie is namelijk afkomstig van de populaire "Ik vertrek" Familie David en Gine Shearlaw die in 2019 emigreerden naar Aspe in Spanje (vlakbij Valencia). 

In deze aflevering kon je onder meer zien hoe dat dit sympathiek Roosendaals stel een mooi huis had gekocht wat na een regenbui eigenlijk niet meer was dan een villa van papier. Vanaf dat moment ging er mis wat maar mis kon gaan. Maar positief als ze zijn gingen ze niet bij de pakken neer zitten en (her) bouwden ze gestaag hun huis. 

Helaas valt het herstel van hun 'casa' niet mee, ook financieel niet, waardoor ze eerder dan gedacht hun webshop hebben geopend waar ze een aantal eigen spulletjes verkopen, maar nu ten bate van de herbouw. 

Misschien wel het mooiste product op dit moment is hun eigen olijfolie. De olijven komen van hun eigen bomen en worden tot een hoge kwaliteit olie geperst in een klein lokaal olijfoliefabriekje. De olie is helder en zacht van smaak. Het is de eerste persing en de olie smaakt voortreffelijk bij een salade maar is ook als bakolie te gebruiken (niet te heet verhitten!). 

Waarom deze Casa de Papel olijfolie nu ook bij ons in de webshop te koop is?

Eigenlijk heel simpel, de gehele opbrengst van de verkoop gaat 1 op 1 terug naar David en Gine. Het nadeel voor iedereen die het stel wilt helpen moet naast de aanschaf van de olie ook de verzendkosten van circa E15,- betalen, waar het stel niets van terug ziet. Hierom heeft Selnature eigenaar Jacques Lardenoy aangeboden om de Casa del Papel olijfolie op www.selnature.com aan te bieden, en wel voor dezelfde prijs van E7,50! De besteller hoeft hierdoor geen E15,- te betalen voor verzending maar slechts E5,75 (ophalen in Etten-Leur is ook mogelijk). En als de klant nog andere producten zou willen betellen dan kan de bestelling worden gecombineerd. Bij bestellingen boven E45,- betaalt de klant namelijk zelfs géén verzendkosten bij Selnature.  

Doel van deze actie is om de familie Shearlaw een hart onder de riem te steken door hen te helpen hun benodigde budget zo snel mogelijk bij elkaar te sparen. Hiermee kunnen ze hun 'casa' weer herbouwen zoals het oorspronkelijk bedoelt was. 

Meer weten over David en Gine en over hun Casa el Cardo Morado en hun vorderingen en activiteiten daar? Kijk & Like snel hun Facebookpagina en op hun website vind je alle mogelijkheden om een verblijf te boeken. Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren