Keltisch zeezout

Sel de Guérande.......De populairste en meest gebruikte toepassing van dit Keltisch zeezout is toch wel in de keuken. De Franse chef-koks en vele enthousiaste hobbykoks weten al jaren dat het Keltisch zeezout en het subliem Keltisch Fleur de sel tot de beste zouten ter wereld behoren die je perfect kunt gebruiken tijdens de “haute cuisine”. Sinds dat het Keltisch zeezout in 2004 ook makkelijker in Nederland en België te verkrijgen is wordt het traditioneel Keltisch zeezout meer en meer gebruikt tijdens het ouderwets kokkerellen in onze eigen keukens.  

In onze webwinkel bieden wij  twee top merken aan met alleen maar het pure Keltisch zeezout welke op de ambachtelijke en traditionele manier in Guérande wordt gewonnen:

  • Selnature ons eigen kwaliteitsmerk.  Onze Selnature producten voor de consument worden geleverd in fraaie papierverpakkingen van Kraft want niet iedereen vindt een kunststof verpakking prettig. Daarnaast bieden de Selnature verpakkingen ook afwijkende hoeveelheden aan ten opzichte van het Le Guérandais assortiment. Zo kan je al een zakje met 200 gram grof Keltisch zeezout bij ons bestellen maar ook de grotere hoeveelheden zoals de stoere 2 kilo zak biedt alleen ons eigen merk aan. Naast het grof Keltisch zeezout vind je van Selnature ook het culinair Fleur de sel, het gedroogd en het fijn Keltisch zeezout. Deze verpakkingen zijn net wat luxer en mooier om cadeau te geven (of te krijgen). Onder het merk Selnature ontwikkelen we ook onze eigen Wellness lijn aan met daarin onder meer de bekende Keltisch badbruisballen en onze unieke scrubzouten in een stenen pot.
  • Le Guerandais het merk van het grootste aantal, onder één naam verenigde 'paludiers' (zoutboeren), die door hun samenwerking aan de steeds meer toenemende vraag kunnen voldoen. Daarnaast biedt Le Guerandais ook een interessante variëteit aan bijvoorbeeld gekruid Keltisch zeezout die u in onze webshop allemaal kan vinden. Zo vindt u bij ons het Sel Fin de Guérande (fijn Keltisch zeezout) met verschillende kruiden en groenten gemengd, maar ook fraaie geschenkbuideltjes van linnen met het magnifieke Fleur de sel en het grof Keltisch zeezout er in.
Sorteren op:
Weergegeven:
Uniek receptenboek "Meukvrij met Keltisch zeezout" !! 50% korting
In samenwerking met Monique van der Vloed heeft Selnature Keltisch zeezout haar eerste boek uitgegev..
MUG-WEG geurpot Munt (by Smellies) ideaal voor in de tuin, in huis of met vakantie
!! NIEUW !!De unieke geurpot van Smellies. Lekker genieten in de tuin of in huis zonder last te..
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2