Merk: Le Guerandais
Model: 1056
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 31,00
Excl. BTW: € 28,44

Voor de liefhebber, professional en grootverbruiker, onze populaire voordeel bulkverpakking met maar liefst 10 kilo van het "sel seche", het gedroogde Keltisch zeezout!

Het Selnature gedroogd Keltisch zeezout  heeft dezelfde grofheid als het grove, ietwat vochtige, Keltisch zeezout. De korreldikte is namelijk ook zo'n 1-4 mm. Ons gedroogd Keltisch zeezout heeft net iets langer liggen drogen in warmte van de zon en de droogte van de wind. U kunt het hierdoor nog eenvoudiger malen of vijzelen tot het zelfs een soort van poeder wordt. Met dit gedroogd Keltisch zeezout kunt u perfect  bijvoorbeeld uw gebakken of gekookte aardappelen op een fijne manier zouten met behulp van een goede zoutmolen

Ons Selnature gedroogd grof Keltisch zeezout is simpelweg nog langer onder invloed van de Franse zon en de wind gedroogd. De Fransen nemen hier uitvoerig de tijd voor zodat we het Keltisch zeezout eenvoudig kunnen malen in elke vijzel of zoutmolen. Dit zout kunt u bijvoorbeeld geweldig goed gebruiken om zelf een zout-kruiden iix van te maken. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren