Merk: Le Guerandais
Model: 1054
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 11,75
Excl. BTW: € 10,78
DE NIEUWE FEESTELIJKE CADEAUSET met 2 exclusieve navulbare molens: Kampot peper (50 gr.) & gedroogd Keltisch zeezout (75gr.)

Ontdek dit uitzonderlijke duo van zout en peper. De perfecte combinatie van het gedroogd grof Keltisch zeezout en Kampot-peper.
Deze giftset is origineel om cadeau te geven (of te krijgen) en er daarna enorm van te genieten.  Deze unieker culinaire set zal al je feestelijke gerechten opfleuren en een (h)eerlijke smaaksensatie geven.
Gebruik het peper en zout tijdens, of  na het koken, grillen en bakken van bijvoorbeeld rood vlees en vis. Maar ook bij groenten en salades is deze combinatie een verrijking aan smaken. Zet de molens na het 'kokkerellen' op tafel, het is alles wat je nodig hebt om je gerechten op smaak te brengen en net die extra 'bite' te geven.
De grote Franse Chefs zijn het erover eens; het zout en de peper geven de gerechten een intense en tegelijkertijd een subtiele extra dimensie. 

Het Keltisch zeezout (sel de Guèrande) en de Kampot peper worden volgens aloude traditie en vakkennis met de hand geoogst, met respect voor de natuur. 

Inhooud:
  • Droog Keltisch zeezout 75 gram
  • Poivre Noir de Kampot  50 gram
Kan sporen van selderij bevatten. Bewaren op een droge plaats. De zoutmolens zijn hervulbaar en van verantwoorde en duurzame materialen vervaardigd. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren