Merk: Le Guerandais
Model: 1084
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 3,46
Excl. BTW: € 3,17

In deze glazen strooibus zit 90 gram aan het mooiste zout, gemengd met Piment d'Espelette. Deze specerij wordt al eeuwen geteeld in een klein dorpje in Frans Baskenland. Deze chilipeper is steeds meer een welkome en bijzondere smaakmaker in de keuken die houdt van de natuur.

Het fijn Keltisch zeezout van Le Guérandais is voor u gemengd in vier verschillende smaken met de meest smaakvolle en biologische groenten en specerijen. Dit heerlijke zout, gemengd met Piment d'Espelette strooit u  na  het koken over uw gerechten maar het kan ook worden gebruikt als een smaakmaker bij salades en dressings . Deze subtiele mix van zout en chilipeper gaat bijzonder goed samen vlees, vis, gevogelte en groenten van de grill en BBQ. 

Ingrediënten:

  • 96% fijn Keltisch zeezout (sel de Guérande)
  • 4 % Espelette peper

Allergie: 

Kan sporen van selderij bevatten

Bewaren op een droge plaats
Over Le Guerandais: het merk van het grootste aantal, onder één naam verenigde 'paludiers' (zoutboeren), die door hun samenwerking aan de steeds meer toenemende vraag kunnen voldoen. Daarnaast biedt Le Guerandais ook een interessante variëteit aan bijvoorbeeld gekruid Keltisch zeezout die u in onze webshop allemaal kan vinden. Zo vindt u bij ons het Sel Fin de Guérande (fijn Keltisch zeezout) met algen en biologische groenten gemengd, maar ook fraaie geschenkbuideltjes van linnen met het magnifieke Fleur de sel en het grof Keltisch zeezout er in. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren