Zechsal

           Selnature is officieel Zechsal dealer                                

Keltisch zeezout bevat tal van mineralen, waaronder ook het belangrijke magnesium. 

Magnesium komt in de natuur in verschillende verbindingen voor. Het menselijk lichaam bevat gemiddeld 28 gram magnesium. Het is een mineraal dat een belangrijke rol speelt in onze energiehuishouding en in meer dan 325 processen in ons lichaam. Onze ‘voorraad’ magnesium moet voortdurend aangevuld worden. Recentelijk groeit het inzicht dat onze moderne voeding te weinig magnesium bevat om in die dagelijkse behoefte te voorzien. Veel lichamelijke klachten, zoals artrose, spierpijn, maar ook bijvoorbeeld hoge bloeddruk, vermoeidheid en slapeloosheid worden in verband gebracht met een magnesiumtekort.

Zechsal producten

Zechsal producten zijn zuiver en hooggeconcentreerd. Ze zijn bedoeld voor de meest effectieve en comfortabele opname van magnesium door het lichaam, via de huid (transdermaal). 250 Miljoen jaar geleden vond dicht bij de evenaar indamping van oceanen plaats. Eén daarvan was de Zechstein Zee. De gekristalliseerde mineralen van de Zechstein Zee bevinden zich nu op ruim 1600 meter diepte onder de grond in Veendam, puur en onaangetast door mens en milieu. Hier wordt het zuiverste magnesiumchloride ter wereld gewonnen. De producten op basis van deze bron zijn eenvoudig te herkennen aan het Zechstein Inside® keurmerk. Dit garandeert de afkomst uit de wereldunieke bron bij Veendam volgens een wetenschappelijk vastgelegd protocol. Zechsal producten zijn voorzien van dit keurmerk. Door Zechsal dichtbij de bron te verpakken geven wij de kracht van de Zechstein Zee rechtstreeks aan u door. Zechsal wordt volgens EU-cosmetische richtlijnen geproduceerd. De producten zijn 100% natuurlijk en dierproefvrij.

Gebruik en dosering

Door Zechsal rechtstreeks op de huid aan te brengen of door een bad te nemen, wordt het magnesium optimaal opgenomen en komt direct daar waar het nodig is, in de lichaamscellen. 

Links naar informatie over het (Zechsal) magnesium:


Sorteren op:
Weergegeven:
Zechsal magnesium olie 100 ml. in handige fles
Zechsal magnesiumolie is de hoog geconcentreerde vloeibare vorm van magnesiumchloride, opgelost in w..
Zechsal voetenbad 750 gram
Zechsal badkristallen bestaan uit zuiver magnesiumchloride in vaste vorm. De kristallen lossen uitst..
Zechsal zelfdiagnosepakket met  gratis 1 kilo Keltisch zeezout
Dit is een startpakket voor drie weken om uw eigen diagnose te stellen. Het bestaat uit 750 gram (vo..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3