Breng de zee naar jouw badkamer....het kan!
Naast dat het Keltisch zeezout meer en meer gebuikt wordt in de keuken, vinden we het 100% natuurlijk zeezout steeds vaker terug in de badkamer, sauna en stoomcabine, en dat is meer dan terecht!

Ervaar het alsof je in de zee bent, met de helende en verkwikkende werking gewoon als cadeau.
Want door een (voeten)bad te nemen met grof Keltisch zeezout gun je jouw lichaam vele mineralen die we als mens nodig hebben. Vroeger zei “Oma” al dat wanneer je last had van een droge of geïrriteerde huid je een duik in de zee moest nemen. Door circa 300 gram (in een voetenbad circa 80-100 gram) grof Keltisch zeezout in een warm bad te strooien breng je de zee simpelweg naar de badkamer en zal de huid, ons grootste orgaan, alle mineralen en sporenelementen eenvoudig opnemen. In bad met Keltisch zeezout, een gezonder bad is eigenlijk niet voor te stellen.

Je wilt nog meer pure “wellness” ervaren? Dat kan, want Selnature heeft samen met De Hutte Cosmetics een unieke complete Keltische badlijn ontwikkeld van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Onze prachtige bad- en scrubzouten onderscheiden zich door de aanwezigheid van het complete mineralen complex van het Keltisch zeezout, en door de toegevoegde etherische oliën, kruiden en parfums in dit uniek recept van de Cosmetic Artist, bezit de Selnature badlijn een bijzonder vitaliserend vermogen voor “mind and body”.