Merk: Selnature
Model: 3010
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 13,50 € 16,00
Excl. BTW: € 12,39


HELAAS TIJDELIJK UITVERKOCHT 

Deze  RVS Bretagne zoutmolen is een must have voor het op smaak brengen van al uw gerechten met ons Himalaya zout en het Keltisch zeezout. Deze molen is daarnaast ook zeer geschikt voor  andere (zee)zouten, peperkorrels en specerijen.

Staat u graag in de keuken?
Dan weet u als geen ander dat zout, peper en kruiden onmisbaar zijn om gerechten net een beetje meer smaak te geven. Deze fraaie zoutmolen van Blomus is dan ook onmisbaar voor elke Keltisch zeezout liefhebber. U kunt de zoutmolen gemakkelijk vullen door het maalmechanisme van het glazen potje te schroeven.  

Het design van de zoutmolen is modern, degelijk en stijlvol. Dit maakt deze zoutmolen ook heel geschikt om op tafel te zetten wanneer u gasten ontvangt.

  • Inhoud            :    170 ml
  • materiaal        :    glas, RVS dop, keramisch maalwerk
  • hxb                    :    13,5 x 6,5 cm
  • inhoud            :     inclusief grof Himalayazout


* Noot: Keltisch zeezout is ietwat vochtig. Het wordt niet machinaal gedroogd maar juist door de warmte van de zon en de wind uit de zee. Gebruik in een zoutmolen kan wel. Deze Blomus zoutmolen is door ons uitvoerig getest en kan het vochtige zout goed malen. Lukt het malen niet goed genoeg dan kunt u het zout zelf drogen (bij voorkeur) in de zon of op kamertemperatuur of zelfs even in de oven. Let wel, de mineralen en spoorelementen zitten ook in het vocht. Door  het drogen zullen er wel kleine hoeveelheden mee verdampen. Ondanks dit, het blijft een zeer gezond zout en niet geheel onbelangrijk, de mooie, zachte smaak blijft behouden. Voor uw gemak hebben we ook reeds gedroogd Keltisch zeezout in ons assortiment voor een kleine meerprijs.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren