De streek Guèrande in Bretagne in Frankrijk staat bekend om het Keltische zout dat hier vandaan komt. Gebruik je ook Keltisch zout in je keuken voor de meest heerlijke gerechten? Dan ben je niet de enige. Enthousiaste hobbykoks en Franse chef-koks weten als geen ander dat Keltisch zeezout tot de beste zouten ter wereld behoort en perfect is tijdens de ‘haute cuisine’.

Bel nu Shoppen

Kies uit twee merken Guèrande zout

Je kiest uit twee merken zout die beide op ambachtelijke en traditionele wijze in Guèrande wordt gewonnen. Selnature is ons eigen kwaliteitsmerk, je bestelt zowel kleine als grote verpakkingen. Ga voor een zakje van 200 gram of een grote twee kilo zak. Naast ons eigen merk leveren we ook producten van Le Guerandais. Dit merk heeft veel verschillende producten, van fijn Keltisch zeezout met biologische groenten tot fraaie geschenken met grof Keltisch zeezout erin.

Fijn en grof Keltisch zeezout

Je vindt zowel grof als fijn Keltisch zout uit de streek Guèrande. Grof zeezout heeft meestal een grijzige kleur door de kleibodem in Guèrande. Bij grof zeezout wordt niets toegevoegd en dit is precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Ook fijn zeezout uit de Guèrande-streek verkopen wij zonder chemische behandeling of toegevoegde stoffen. Ons Keltische zeezout is 100% natuurlijk.

Bestel je producten online

Weet je welk zout uit Guèrande je wilt bestellen? Dan doe je dit heel eenvoudig online in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat het snel bij je thuis wordt geleverd. Het is ook mogelijk om je producten op afspraak bij ons op te halen in Etten-Leur. Heb je een eigen bedrijf en zoek je zout voor de zakelijke markt? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0) 76 8896616.

Misschien ook interessant
Himalayazout lamp | Sel de Guérande | Keltisch zeezout sole