Een Himalayazout lamp heeft een heilzame werking op je huis. De lamp geeft negatieve ionen af die ervoor zorgen dat jouw woonkamer een opwekkende atmosfeer krijgt. Ervaar de sfeer van het strand, de watervallen of de bergen gewoon bij jou thuis.

Bel nu Shoppen

Een Himalayazout lamp geeft je huis positieve energie

Verlang je naar een positieve energie in je huis? Een Himalayazout lamp geeft een mooi, zacht licht en draagt bij aan een fijne sfeer. Je vindt de lampen in diverse gewichten en afmetingen. Zo kun je bij ons een bijzondere Himalayazout lamp tussen de 2 en 2,5 kg kopen maar ook tussen de 10 en 12 kg. Ook een reservelampje bestel je eenvoudig via onze website.

Vele voordelen van een Himalayazout lamp

In ons assortiment vind je lampen met verschillende kleuren, van wit-roze tot warm oranje. De heldere kleuren zorgen ervoor dat je geest wordt gestimuleerd. Ben je thuis aan het werk? Dan is dit product de ideale manier om je concentratie te verhogen en je leerprestaties te bevorderen. Wil je je creativiteit, levenskracht en dynamiek verbeteren? Kies dan voor diepe oranje kleuren.

Bestel je Himalayazout lamp eenvoudig online

Weet je welke Himalayazout lamp perfect past bij in je huis? Of zoek je andere producten om heerlijk te ontspannen? Bestel deze dan eenvoudig in de webshop. Het product wordt zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd. Wil je het product komen ophalen bij ons in Etten-Leur? Maak dan een afspraak door te bellen naar +31 (0) 76 8896616.

Misschien ook interessant
Kala Namak zout | Biologische sojasaus | Keltisch zeezout