In ons assortiment hebben we Keltisch zeezout te koop. Dit product is op traditionele en ambachtelijke wijze gewonnen, waardoor dit zeezout 100% natuurlijk is. Koop producten van een van de twee topmerken in ons assortiment en geef de meest overheerlijke gerechten net wat meer smaak.

Bel nu Shoppen

Verschillende hoeveelheden Keltisch zeezout te koop

Of je nu voor het eerst Keltisch zeezout gaat kopen of je jouw huidige voorraad wilt aanvullen, je vindt bij ons zeezout in verschillende hoeveelheden. Zo is het mogelijk om een klein pak van 200 gram te bestellen. Ben je een grootgebruiker? Dan hebben we ook stoere twee kilo zakken Keltisch zeezout te koop.

Kies uit diverse soorten

Wil je Keltisch zeezout kopen? Dan vind je bij Selnature altijd wat je zoekt. Met het uitgebreide assortiment kies je uit diverse soorten. Van fijn Keltisch zeezout van het merk Le Guerandais tot grof Keltisch zeezout van ons eigen kwaliteitsmerk.

Een van de beste zouten ter wereld

Chef- en hobbykoks kopen Keltisch zeezout vaak voor in de keuken. Zij weten als geen ander dat dit product tot een van de beste zouten ter wereld behoort. Dit zeezout is uitstekend te gebruiken tijdens de haute cuisine. Gebruik jij dit 100% natuurlijke zeezout binnenkort ook in jouw keuken?

Voor de particuliere en zakelijke markt

Zowel particulieren als bedrijven kunnen Keltisch zeezout bij ons kopen. Particulieren bestellen het product eenvoudig via de webshop. Heb je een eigen onderneming en wil je Keltisch zeezout kopen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de gasten van bijvoorbeeld je restaurant snel genieten van je gerechten met ons ambachtelijke zeezout.

Bel ons voor meer informatie

Wil je meer informatie over het Keltisch zeezout dat te koop is bij ons? Of wil je zeezout bestellen voor je bedrijf of onderneming? Bel ons dan! Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer +31 (0) 76 8896616. Onze medewerkers staan je graag te woord.


Misschien ook interessant
Magnesium Zechsal | Himalayazout lamp | Sel de Guérande