Een tekort aan magnesium vul je aan met de producten van Zechsal. De voorraad magnesium in het menselijk lichaam moet continu aangevuld worden. Helaas zijn alleen voedingsmiddelen soms niet genoeg. Koop dan een van onze producten. Zowel magnesiumolie als badkristallen zijn in onze webshop te verkrijgen. Bestel ze vandaag nog!

Bel nu Shoppen

Effectieve en comfortabele opname van magnesium met Zechsal

De producten van Zechsal zijn zuiver en hoog geconcentreerd. Je koopt bij ons magnesium olie die je rechtstreeks op de huid aanbrengt. Ook badkristallen die bestaan uit magnesiumchloride vind je in ons assortiment. In beide gevallen wordt het magnesium meteen opgenomen in je lichaam. Je lichaamscellen herstellen hierdoor snel.

Verminder lichamelijke klachten

Met het magnesium van Zechsal verminder je lichamelijke klachten als artrose en spierpijn. Deze klachten worden vaak in verband gebracht met magnesiumtekort. Heb je een hoge bloeddruk? Ben je vaak moe? Of kom je elke avond moeilijk in slaap? Ook dit kunnen oorzaken zijn van magnesiumtekort. Koop een van de producten van Zechsal en voel je snel beter.

Bestel je magnesium vandaag nog

Je bestelt je magnesium en andere wellness producten eenvoudig in onze webshop. Plaats het gewenste product in de winkelwagen en rond je bestelling af. Het magnesium van Zechsal bezorgen wij snel bij je thuis. Heb je vragen over het product, je bestelling of over het gebruik? Bel ons dan op +31 (0) 76 8896616.

Misschien ook interessant
Sole zout | Kala Namak zout | Biologische sojasaus