Merk: Selnature
Model: 3090
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 27,95 € 39,95
Excl. BTW: € 23,10

Deze prachtige Himalaya zoutlamp maan draagt bij aan een gezonde atmosfeer in elke ruimte....van woonkamer tot keuken, van kinder- en babykamer tot kantoor. 

Een Himalaya zoutlamp geeft een warme gloed, het licht is mooi en zacht. Deze maanlamp is echt een pracht in elke leefruimte.

Deze Himalaya zoutlamp is gemaakt van kristalzout uit het Himalayagebergte wat al meer dan 250 miljoen jaar oud is. Door de zoutlamp te laten branden brengt deze door de warmte negatieve ionen voort. Negatieve ionen zuiveren de lucht en hebben een heilzame werking. Dankzij de werking van de Himalaya zoutlamp krijgt de ruimte een opwekkende atmosfeer vergelijkbaar met het strand, de bergen of de omgeving van watervallen.

Elke zoutlamp is uniek en de kleur varieert dan ook van helder wit-roze tot warm oranje. De zacht roze tinten zorgen voor ontspanning. De diepere oranje kleuren verbeteren de levenskracht, dynamiek en creativiteit.

Een uniek geschenk voor de babykamer, een Himalaya zoutlamp:

  • is een natuurlijke luchtzuiveraar (ionisator)
  • balanceert de luchtvochtigheid in een ruimte
  • geeft een warme gloed en positieve sfeer aan een ruimte
  • bevordert een goede slaap
  • zorgt voor betere Feng- Shui bij een computer of in werk-, woon of slaapvertrek.

De kleur van deze sfeerlichten kan lichter of donkerder zijn dan de afgebeelde foto. Zoutkristal is immers een natuurlijke grondstof die niet is bijgekleurd.

Eigenschappen Himalaya zoutlamp maan

  • Gewicht 1,5-2.0 kg
  • Afmetingen ca 20 cm hoog en ca 15 cm breed (7")
  • Soort Roze/rood Himalayazoutkristal
  • Land van herkomst Saltrange Pakistan
  • Inclusief Snoer met aan/uit schakelaar (Europees keurmerk EC) en gloeilampje

Welke maat zoutsteenlamp?

De grootte van de lamp heeft invloed op de werking; 250 gram zout zou genoeg moeten zijn voor 1 vierkante meter (3 kubieke meter). Om te kunnen profiteren van de werking is het dus belangrijk om rekening te houden met het formaat van de lamp. Het belangrijkste is dat de steen verwarmd wordt. Een gloeilamp helpt de lamp te verwarmen, zodat de negatieve ionen vrijkomen.

LET OP De door ons verkochte Himalayazoutsteenlampen bestaat uit 100% roze Himalaya zout. Dit zout heeft een hoog sodium chloride gehalte waardoor het een positief effect heeft op het menselijk lichaam en zorgt voor ontspanning. Naast Himalaya zoutlampen zijn er ook zoutlampen gemaakt van steenzout, dit zijn meestal de goedkope namaak zoutlampen, Helaas hebben deze lampen geen effect. Zorg er bij aanschaf dus voor dat het om een roze Himalaya zoutlamp gaat.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren