Merk: Selnature
Model: 3082
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 30,00
Excl. BTW: € 24,79
Deze vuurkorf, ook wel  sfeer & massage lamp genoemd, word vervaardigt uit het superieur Himalaya zoutkristal (en dus niet uit kwaliteitsarmer zoutsteen).
Je plaatst deze bijzondere zoutlampen in je keuken, kantoor of praktijkruimte. Maar ook in de woon-, slaap- en kinderkamer staat deze lamp vast prachtig. En wat zo bijzonder is, de 5 bollen van 5 centimeter doorsnede kun je in de oven lichtjes verwarmen (niet warmer dan 40 gr.) en daarna gebruiken als warme massagebollen. Voor en na het gebruik leg je ze dan gewoon terug op de lamp. Wat een zalige Wellness en meteen weer eens wat anders als cadeau voor de verjaar- en feestdagen. Als extraatje ontvang u er ook nog gratis Himalaya zoutbrokken bij. Hiermee kunt u de bollen afwisselen en de 'look' compleet veranderen. 

Dit unieke geschenk, om te geven of te krijgen:

  • is een natuurlijke luchtzuiveraar (ionisator)
  • balanceert de luchtvochtigheid in een ruimte
  • geeft een warme gloed en positieve sfeer aan een ruimte
  • bevordert een goede slaap
  • zorgt voor betere Feng- Shui bij een computer of in werk-, woon of slaapvertrek.

Op de gloeilamp zit geen garantie, het is een gratis service product. Reservelampen vindt u hier.

De kleur van deze sfeerlichten kan lichter of donkerder zijn dan de afgebeelde foto. Zoutkristal is immers een natuurlijke grondstof die niet is bijgekleurd.

Eerlijke Handel
Wij geloven in eerlijke handel en deze leverancier ook. Voor deze producten wordt een eerlijke prijs betaald. De zoutsteen-producten zijn 100% natuurlijk. Het zoutkristal (dus niet het inferieure zoutsteen) wordt gewonnen op een natuurvriendelijke manier (en zonder explosieven).

LET OP: Dit is een natuurproduct en ieder product is anders. De gegeven afmetingen en gewicht zijn een reële indicatie.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren