Sinds 2012 kan de consument online Keltisch zeezout producten bestellen via ons moederbedrijf v.o.f. PNT (Praktijk Nieuwe Tijd). Vanaf 2014 leveren wij ook steeds vaker ons eigen merk Keltisch zeezout Selnature aan winkels en groothandels in de Benelux en daarbuiten. Vanaf 2015 zijn wij ook officieel dealer van "Le Guérandais" voor België en Nederland. Doordat wij rechtstreeks , en zonder tussenkomst van derden,  onze producten importeren kunnen wij gunstige marges bieden voor onze partners.

Naast winkels gebruiken ook diverse (natuurgeneeskundige) praktijken, restaurants, slagerijen, boerderijen en Wellness centra onze Keltisch zeezout producten, en allen om het industriële keuken- en landbouwzout te vervangen voor een 100% natuurlijk zeezout.

Heeft u ook interesse om Keltisch zeezout producten in uw assortiment op te nemen of om in uw onderneming te gebruiken of te verwerken? Mailt u ons dan vrijblijvend met uw vraag en wensen. We zullen dan spoedig contact met u opnemen......We staan u graag te woord!

 

Jacques Lardenoy (eigenaar / owner) 

 

email : jacques@selnature.com

tel.nr : 0031 (76) 889 6616