Zoutlampen

Selnature biedt een fraai en vooral sfeervol assortiment (Himalaya)zoutlampen en accessoires van en voor het Himalaya zout in diverse gewichten en afmetingen aan. Elke lamp is uniek en geeft een mooi, zacht licht. Bovendien zorgen de kristalzoutlampen voor een aangename atmosfeer in huis en dragen ze bij aan positieve energie. Bij onze zoutlampen wordt een kabel (met aan/uit knop) en een lampje geleverd. Het lampje zelf is een service product welke door de producent wordt bijgeleverd. Let op, hier gelden niet onze  garantievoorwaarden. Extra (reserve) lampjes besteld u hier.

De Himalayazoutlampen zijn gemaakt van meer dan 250 miljoen jaar oud kristalzout uit het Himalayagebergte.
Wanneer zij branden brengen Himalayazoutlampen door hun warmte negatieve ionen voort. Negatieve ionen zuiveren de lucht en hebben een heilzame werking. De lucht in huis krijgt de opwekkende atmosfeer die wij kennen van het strand, de bergen of de omgeving van watervallen, plaatsen die rijk zijn aan negatieve ionen.

De kleur van de lampen varieert van helder wit-roze tot warm oranje en zijn allen uniek. De heldere kleuren stimuleren de geest, verhogen de concentratie en bevorderen de leerprestaties. De zacht roze tinten werken ontspannend. De diepere oranje kleuren verbeteren de levenskracht, dynamiek en creativiteit.

Een zoutlamp bestaat uit Himalaya zout. Dit zout heeft een hoog sodium chloride gehalte waardoor het een positief effect heeft op het menselijk lichaam. Een roze Himalaya zoutlamp bestaat uit één groot brok zout met binnenin een gloeilamp of een gat waarin je een waxinelichtje kunt plaatsen. Himalaya zout heeft een gunstige werking op het lichaam en zorgt voor ontspanning. Naast Himalaya zoutlampen zijn er ook zoutlampen gemaakt van steenzout, dit zijn meestal de goedkope namaak zoutlampen en deze lampen hebben geen effect. Zorg er bij aanschaf dus voor dat het om een roze Himalaya zoutlamp gaat.

DE MEEST GESTELDE VRAAG: Hoe groot moet mijn zoutlamp nu eigenlijk zijn? De grootte van de lamp heeft zeker invloed op de werking; 250 gram zout zou genoeg moeten zijn voor 1 vierkante meter (3 kubieke meter). Om te kunnen profiteren van de werking is het dus belangrijk om rekening te houden met het formaat van de lamp en de ruimte waar de zoutlamp wordt geplaatst. 

Maar welke voordelen heeft nu een Himalaya zoutlamp en wat zijn dan de redenen om zo'n mooi exemplaar in huis of op kantoor te halen? En wat voor één kan ik dan het beste kiezen? Lees via deze link alles over deze meest gestelde vragen. En vind je nog niet direct het antwoord op jouw vraag? Stuur ons dan een mail of neem contact op via 0031 (76) 8896616. 

disclaimer: Zoutlampen zijn unieke producten van Moeder Natuur. Elke zoutlamp zal anders zijn van kleur, vorm en gewicht en dus verschillen met de zoutlampen die zichtbaar zijn op de product foto's. Hierdoor kunnen er  geen rechten ontleent worden aan de getoonde product foto's en het is dus niet de zoutlamp die u geleverd krijgt maar een zo veel mogelijk vergelijkbare qua kleur, vorm en gewicht. 

Sorteren op:
Weergegeven:
Euro2024 exclusieve Voetbal Himalaya zoutlamp XL 3,5-4,0 kilo
EURO 2024 SPECIAL : TIJDENS HET EK '24 EXTRA VOORDELIGEen bijzondere vorm Himalayazout zoutlamp is d..
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1