Himalaya wit

Deze prachtige Himalaya zoutlamp is een smaakvolle aanwinst voor in huis. Zodra de lamp aanstaat is het net alsof er een warme deken in de kamer wordt gelegd, welke direct een gevoel geeft van rust en ontspanning. In de koude en donkere herst- wintertijd brengt deze lamp in een mum van tijd een positieve sfeer. Geen sobere donkere dagen maar warme rustgevende avonden om bij weg te dromen. Bovendien hebben we nu ook zoutlampen in diverse kleuren roze/oranje, rood, wit en grijs/zwart dus voor ieder wat wils. Verwen jezelf, je partner of een vriend/vriendin met een mooi origineel cadeau, geschikt voor iedere ruimte.

Onze Selnature zoutlampen zijn gemaakt van zuiver Haliet uit het Himalaya gebergte. Het betreft echt authentieke zoutlampen die wij met korte lijnen direct bij de bron inkopen. Door deze korte lijnen zijn wij ook in staat om de prijs aantrekkelijk te houden.
Himalayazout komt voor in allerlei kleuren. Het kleurverschil wordt gevormd door het verschil in mineraal samenstelling. De natuurlijke kristalformaties zijn zeer mooi om te zien, ook als de lamp uit staat.

Witte zoutlampen bevatten weinig ijzer, waardoor ze wit zijn. Wit Himalayazout is zeldzaam, daarom is een witte Himalaya-zoutlamp duurder dan de roze/oranje gekleurde lampen. Omdat het een natuurlijk product is, heeft wit Himalaya zout soms kleine onzuiverheden, dit is normaal en maakt je lamp authentiek. Witte zoutlampen zijn door hun stevige kristalstructuur qua vorm vaak wat hoekiger dan gekleurde zoutlampen.

Iedereen is bekend met het feit dat plus en min elkaar aantrekken. Dit effect van aantrekken heeft deze lamp, zodra hij aanstaat, ook met de negatieve ionen die in de lucht hangen. Hierdoor zuivert de lamp door middel van ionisatie de ruimte van stof, pollen en electrosmog. Ze zeggen hierom ook wel dat deze lamp diverse positieve gezondheidsvoordelen met zich meebrengt, onder andere bij hyperactieve kinderen, luchtwegproblemen, concentratie- en slaapproblemen en stress.

Er wordt gezegd dat een zoutlamp o.a.:

  • De lucht zuivert van stof, allergenen, verontreinigende stoffen en geurtjes verwijdert;
  • Schadelijke straling van bijvoorbeeld gsm en computers neutraliseert;
  • Helpt ontspannen en concentreren;
  • Energie geeft en nachtrust verbetert (snurken wordt soms ook verminderd);
  • De algehele gezondheid verbetert.

Deze zoutlampen met een mooi design zijn er in diverse formaten en zal een fijne aanwinst zijn in een woonkamer, serre, kantoor maar ook niet te vergeten in een baby- kinder- en tienerkamer. Witte zoutlampen geven wel meer licht af als een oranje zoutlamp, voor de (kinder)slaapkamer vinden sommige dit te fel. Zet je de lamp in het kantoor dan vermindert het de straling van alle apparatuur. In de woonkamer kun je genieten van het mooie warme licht, wat je een opgewekt gevoel geeft terwijl de lucht wordt gezuiverd.

Onze zout lampen worden compleet geleverd met armatuur (E14 fitting), snoer met schakelaar en stekker. Wij geven bij elke lamp een 15 Watt gloeilampje cadeau (op het gratis lampje geven wij geen garantie). Reservelampjes besteld u hier. Onze zoutlampen staan op een mooie houten voet.
Een witte zoutlamp kun je naar wens een andere kleur geven door er een gekleurde lamp in te draaien, wat een hip effect geeft. Gebruik wel altijd een 15 Watt gloeilampje in zoutlampen en geen led-lamp want dan verliest hij zijn werking doordat alleen gloeilampjes warm worden. 

Wij willen je attenderen op het feit dat zoutlampen niet mogen worden schoongemaakt met water. Vanzelfsprekend zou het zout dan oplossen door het water. Het beste is om hem kort te reinigen met een doek die 'handdoekdroog' is. Zet de lamp verder ook op een niet al te vochtige plek. 

Sorteren op:
Weergegeven:
Engel wit  circa 2,5 kilo hoogte 18 cm. (tijdelijk extra voordelig)
Wat een enorm mooi geschenk: Deze prachtige lamp van wit zoutkristal (Haliet) in de vorm van een Eng..
Himalaya zoutlamp natuurvorm wit 2-3 kilo
Deze prachtige Himalaya zoutlamp is een smaakvolle aanwinst voor in huis. Zodra de lamp aanstaat is ..
Himalaya zoutlamp planeet WIT ca. 4 kilo incl. kabel en gloeilamp
Een bijzondere vorm Himalayazout zoutlamp is dit, van het topmerk Selnature. Het geeft een uniek moo..
Himalaya zoutlamp natuurvorm wit 4-6 kilo
Deze prachtige Himalaya zoutlamp is een smaakvolle aanwinst voor in huis. Zodra de lamp aanstaat is ..
Himalaya zoutlamp natuurvorm wit 6-10 kilo
Deze prachtige Himalaya zoutlamp is een smaakvolle aanwinst voor in huis. Zodra de lamp aanstaat is ..
Himalaya zoutlamp natuurvorm wit 10-15 kilo
Deze prachtige Himalaya zoutlamp is een smaakvolle aanwinst voor in huis. Zodra de lamp aanstaat is ..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6