Model: 3030
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 8,00
Excl. BTW: € 6,61

Beschikbare opties:

Deze zoutmolens worden graag gebruikt  in restaurants en chambre d’hotes, de Franse Bed & Breakfast. Ze malen het Keltisch zeezout namelijk uitstekend en zien er ook nog gezellig uit. Deze zoutmolens zijn tevens geschikt om als pepermolen te gebruiken en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De grofheid is eenvoudig in te stellen. Het maalwerk is keramisch.

In de kleuren zwart, rood, grijs, wit                                                                                      (productfoto’s volgen nog)
Inhoud 95 ml.
Ø  6 cm x 11,5 cm

Materiaal : glas, kunststof, keramisch maalwerk 

* Noot: Keltisch zeezout is ietwat vochtig. Het wordt niet machinaal gedroogd maar juist door de warmte van de zon en de wind uit de zee. Gebruik in een zoutmolen kan wel. Al onze  zoutmolens zijn door ons uitvoerig getest en kan het vochtige zout goed malen. Lukt het malen niet goed genoeg dan kunt u het zout zelf drogen (bij voorkeur) in de zon of op kamertemperatuur of zelfs even in de oven. Let wel, de mineralen en spoorelementen zitten ook in het vocht. Door  het drogen zullen er wel kleine hoeveelheden mee verdampen. Ondanks dit, het blijft een zeer gezond zout en niet geheel onbelangrijk, de mooie, zachte smaak blijft behouden

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren