Merk: Selnature
Model: 3026
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 17,94 € 19,99
Excl. BTW: € 14,83

Dit bijzonder sfeervol nachtlampje van grijs Himalaya kristalzout, geeft een warme gloed en draagt bij aan een gezonde atmosfeer in de (slaap)kamer. Inclusief gloeilamp (E14 – 7 Watt) en stopcontactstekker (220-230 Volt). Op de Schiefer (Nederlands kwaliteitsmerk) gloeilamp zit helaas geen garantie, het is een service product van ons bij dit artikel. Wij raden u aan om een reserve gloeilampje mee te bestellen. Dat kan via deze link. Voor stabiliteit in het stopcontact, indien nodig, ontvangt u tevens gratis een adapter bij al onze Selnature nachtlampjes (zie product foto's). 

Dit unieke geschenk voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen die op zoek zijn om fijn in slaap te vallen:

  • is een natuurlijke luchtzuiveraar (ionisator)
  • balanceert de luchtvochtigheid in een ruimte
  • geeft een warme gloed en positieve sfeer aan een ruimte
  • bevordert een goede slaap
  • zorgt voor betere Feng- Shui bij een computer of in werk-, woon of slaapvertrek.

De kleur van deze sfeerlichten kan lichter of donkerder zijn dan de afgebeelde foto. Zoutkristal is immers een natuurlijke grondstof die niet is bijgekleurd en nimmer hetzelfde gevormd is (grofweg zeker wel gelijkend).  

Kleuradvies (los van uw interim kleuren en smaak): Wilt u net iets meer licht? Overweeg dan een oranje nachtlampje voor een warme verlichte ruimte. De meest heldere verlichting geeft vanzelfsprekend de witte uitvoering. De grijze variant geeft minder licht af, maar nog steeds voldoende om een kleuraccent in de (slaapkamer) te creëren. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren